LinkedIn influencers, følg disse 4

LinkedIn influencers

I dagens låge kommer vi med vores bud på, hvem der er værd at følge på LinkedIn. Dette indlæg er selvfølgelig meget subjektivt, men vi giver vores bud på fire influencers, der inspirerer og deler ud af faglighed på LinkedIn. Læs mere om de fire.

Lad dig inspirere af LinkedIn influencers

Læs lidt om, hvad de fire LinkedIn influencers kan berige dit arbejdsliv med.

1. Gary Vaynerchuck

Gary Vaynerchuck er en selvlært marketingsekspert, der driver Vayner Media. Det virker unægteligt som om, at det er hans mission at inspirere andre entreprenører og ledere til at forbedre deres virksomhed.

Hver eneste dag poster Gary Vaynerchuck værdifuldt indhold på LinkedIn, såvel som på andre platforme. Se fx også Instagram, Facebook og TikTok.

Han taler til ledere og forsøger at få dem til at forstå, at man skal værdsætte sine medarbejdere. Han forsøger at forklare, at virksomhedskulturen bliver dannet i topledelsen, og at virksomheden bliver formet ud fra kulturen.

Gary Vaynerchuck taler også til iværksættere og inspirerer folk til at være den bedste udgave af sig selv. Han mener, at man kommer længere med at være god mod andre og ser venlighed som en kæmpe styrke, fremfor en svaghed.

Vil du inspireres af Gary, kan du følge ham på LinkedIn lige her.

2. Simon Sinek

Udover at være forfatter, er Simon SInek en inspirerende optimist, der tror på en lys fremtid, hvor vi er gode til at arbejde sammen.

”Arbejde” er Simon Sineks store fokusområde. Han har gjort sig klog på, hvordan ledere, organisationer og virksomheder er dårlige til at samarbejde og lede.

Han inspirerer til, hvordan man kan optimere organisationskultur, medarbejdertrivsel og meget mere i denne dur. Han mener blandt andet, at man bør indtænke virksomhedskulturen i virksomhedens DNA.

I sine studier har han opdaget, at der er nogle bemærkelsesværdige mønstre i den måde, hvorpå ledere og organisationer agerer og reagerer på.

Ud fra dette har han gjort det til sin mission, at folk skal motiveres på arbejdet ved at gøre de ting, der inspirerer dem. Mangler du lidt inspiration, kan du følge ham her.

3. Melinda Gates

Hendes efternavn afslører ret godt hvem hun er. Melinda Gates er gift med Bill Gates, og hun er medformand i ”Bill and Melinda Gates foundation”, samt stifter af investeringsfonden Pivotal Ventures.

Melinda Gates kæmper en brav kamp for ligestilling og inspirerer verdenen til at tage kvinder på arbejdsmarkedet alvorligt.

Hun er af den overbevisning, at flere kvinder skal have større indflydelse i USA, og at flere kvinder skal lede store virksomheder.

Melinda mener der skal flere kvinder ind i bestyrelser. Hun forsøger at gøre, både USA og resten af verdenen, opmærksom på, at kvinder er aktiver for virksomheder.

Hendes investeringsfond tilgodeser de virksomheder, der prøver at få kvinder frem i verdenen. Så, hvis man er karrierekvinde, eller blot interesserer sig for emnet, bør man helt sikkert følge hende.

4. Clara Shih

Clara Shih er en digital pioneer og CEO og stifter af Hearsay Systems. Hearsay er et digitalt marketingsystem, der er cloud-baseret, og som taler sammen med eksisterende systemer hos virksomheder.

Clara Shih er en forretningskvinde der, trods sin unge alder, allerede har opnået stor anerkendelse. Hun har vundet flere priser, og er således en stor inspiration for kvinder verdenen over.

Igennem sin ledelsesstil forsøger hun at opmuntre til, at man står sammen og hjælper hinanden.

Clara har et stort fokus på, at især kvinder støtter hinanden karrieremæssigt. Hun er således værd at følge, hvis man gerne vil inspireres til en bedre ledelses – og entreprenørstil. Følg hende lige her.

LinkedIn og meget mere

Følg med i morgen, hvor den 19. låge af Kjærup Kommunikations julekalender bliver åbnet. Vi snakker om, hvordan man skriver et godt blogindlæg.

Kjærup Kommunikation