Sociale medier

Hjælp til Facebook

Hos Kjærup Kommunikation har vi erfaring som Facebook tovholdere for en bred vifte af forskellige virksomheder fordelt over forskellige brancher.

Har du svært ved at navigere i de forskellige markedsføringsmuligheder, som Facebook tilbyder?

Kontakt os i dag – og lad os tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig og din virksomhed på Facebook.

Hos os tager et samarbejde altid udgangspunkt i den enkelte kunde. Strategien for Facebook laves på baggrund af virksomheden, produkterne, målgruppen samt mål og ønsker til markedsføringen.

Vi tilbyder i dag organiske opslag til Facebook og Facebook annoncering – begge abonnementsløsninger er uden binding!

 

Hvorfor Facebook?

Facebook er i dag det næst mest anvendte sociale medie – kun overgået af TikTok. Facebook er derfor værd at indtænke i en digitale marketingsstrategi for et stort antal af virksomheder. Dette er især gældende for B2C-virksomheder, der ønsker at kommunikere direkte til og med slutbrugeren med sociale medier som bindeledet.

I dag er 77% procent af alle danskere at finde på Facebook, og på verdensplan findes 2,89 mia. aktive brugere.

Dertil bruger den gennemsnitlige Facebookbruger ca. 34 minutter på Facebook om dagen.

Facebook

ORGANISKE OPSLAG TIL VIRKSOMHEDSIDE

Facebook fungerer i dag som nutidens digitale avis. Her kan du både holde dig opdateret på lokale nyheder eller lokale tilbud. Med andre ord er Facebook et udstillingsvindue uden sammenligning.

Er din virksomhed på Facebook?

Hvis din virksomhed har en virksomhedsside på Facebook, er det vigtigt at den opdateres løbende. Dette er vigtigt både for Facebooks algoritme, og for måden den deler indholdet på, men i særdeleshed også vigtigt for virksomhedens troværdighed.

Ganske enkelt besøger man ikke en butik, som ser lukket ud – sådan er det også med Facebook.

Hos Kjærup Kommunikation fungerer vi som tovholdere på vores kunders Facebook aktivitet. Vi planlægger, skriver og poster opslagene for vores kunder og sikrer deres aktivitet på Facebook.

Et samarbejde om organiske opslag indeholder:

 • Rådgivning til spændende og relevante Facebook opslag
 • Eksekvering af Facebook opslag på månedlig basis
 • Månedlig opfølgning via telefon eller mail
 • Ingen binding

FACEBOOK ANNONCERING

Med Facebook annoncering kan vi målrette dit budskab specifikt efter til din målgruppe. Vi kan målrette dine annoncer efter køn, alder, geografisk placering, interesser og adfærd m.m.

Ved brug af Facebook annoncer rammer du en bredere målgruppe end ved organisk indhold, da annoncerne ikke blot målretter sig din sides følgere.

Facebooks algoritme indsamler løbende data og bliver hele tiden klogere på din målgruppe, således dine annoncer automatisk bliver rettet mod de profiler, som Facebook ved responderer på netop dit indhold, dine produkter, dit budskab og din virksomhed.

Facebook er ligeledes i stand til at selektere i andre målgrupper, og pinpointe profiler, som kunne være interessante for dig at afprøve.

Vi hjælper dig med følgende:

 • Rådgivning til kampagne-og annonceopsætning
 • Eksekvering og håndtering af Facebook annoncer
 • Månedlig opfølgning via telefon eller mail
 • Ingen binding

STYRK DIN TILSTEDEVÆRELSE PÅ LINKEDIN

LinkedIn forbinder virksomheder og professionelle, som ønsker at dele ud af sin viden og sine kompetencer.

Markedsføringspotentialet på LinkedIn er stadigt voksende. Hos Kjærup Kommunikation arbejder vi med personlig branding og brandambassadører samt branding af virksomhedssider – alt sammen uden binding.

LinkedIn

Personlig branding på LinkedIn

Gennem din LinkedIn profil kan du blive en god ambassadør for din egen virksomhed eller din arbejdsgiver. Styrk dit personlige brand med indhold, som er relevant for dig og dine forbindelser. Udvid dit eget netværk med samarbejdspartnere og kunder, og hjælp med at øge din virksomheds eller arbejdsplads kendskabsgrad.

Et samarbejde med Kjærup Kommunikation om personlig branding giver dig:

 • Rådgivning til spændende og relevante LinkedIn indlæg
 • Eksekvering af LinkedIn indlæg på månedlig basis
 • Månedlig opfølgning via telefon eller mail
 • Ingen binding

Virksomhedsside på LinkedIn

På LinkedIn kan du styrke din virksomheds brand med en aktiv virksomhedsside. På nuværende tidspunkt er hele 1.4 millioner danskere på LinkedIn.

Med en virksomhedsside på LinkedIn, kan din virksomhed dele ud af viden, sprede budskaber og komme i kontakt med potentielle kunder og samarbejdspartnere eller fremtidige medarbejdere.

Et samarbejde med Kjærup Kommunikation om branding af virksomhedssider giver dig:

 • Rådgivning til spændende og relevante LinkedIn indlæg
 • Eksekvering af LinkedIn indlæg på månedlig basis
 • Månedlig opfølgning via telefon eller mail
 • Ingen binding

Bliv set på Instagram #kkommunikation

Forsvinder dine opslag i mængden? Bruger du tid på at lave flot og inspirerende content, som ingen ser? Lad Kjærup Kommunikation hjælpe dig med at aktivere dine følgere og til at forstå Instagrams algoritme.

Hvordan får jeg succes med markedsføring på Instagram?

Med over 700 mio. aktive brugere om måneden, giver Instagram dig adgang til en enorm potentiel målgruppe. Men en stor berøringsflade garanterer ikke succes. Det kræver at du forstår målgruppen, og hvordan de bedst aktiveres.

Instagram har udviklet sig meget de seneste år. Det, der startede som en online billedbog og redigeringsværktøj, er nu en platform, hvor man kan skabe og pleje relationer gennem visuelle fortællinger.

Trods at det kan være fristende at presse på med visuelt indhold, som fokuserer hovedsageligt på, at få din virksomhed, dit produkt eller service til at fremstå godt – så handler det i højere grad om storytelling, og hvordan du formidler dit brand på en måde, så det skaber værdi for dine følgere.

At forvandle noget kommercielt til noget så menneskeligt kræver nøje overvejelser, tilvalg og fravalg – hvilket vi hos Kjærup Kommunikation kan hjælpe dig med.

Hos Kjærup Kommunikation hjælper vi med organisk indhold til virksomhedsprofiler og annoncering på Instagram.

Instagram

Instagram opslag til virksomhedsprofiler

Online synlighed er vigtigt, når du som virksomhed bestræber dig på at få nye kunder. Instagram er en fantastisk platform til at opbygge et fællesskab. Et fællesskab, der plejer nye, eksisterende og mulige kunder. Et fællesskab, hvor stemningen er god, og hvor alle følgere føler sig inddraget. Det øger tilhørsforholdet til din virksomhed.

Hos Kjærup Kommunikation hjælper vi virksomhedsprofiler med:

 • Rådgivning til fængende Instagram opslag og stories
 • Eksekvering af Instagram opslag og stories
 • Månedlig opfølgning via telefon eller mail
 • Ingen binding

Instagram annoncering

Med annoncering på Instagram får din virksomhed mulighed for at opnå større kendskabsgrad, flere henvendelser og konverteringer til salg.

Annoncering kan gøres på forskellige måder på Instagram. Hos Kjærup Kommunikation opretter og overvåger vi Instagram annoncer igennem Facebooks annonceværktøjer, da mulighederne her er flest.

Kjærup Kommunikation hjælper dig med Instagram annoncer:

 • Rådgivning til kampagne-og annonceopsætning
 • Eksekvering og håndtering af Instagram annoncer
 • Månedlig opfølgning via telefon eller mail
 • Ingen binding

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om sociale medier, så kontakt os på +45 61 90 00 85 eller info@kkommunikation.dk