Video marketing, hvorfor?

video marketing

Har du lagt mærke til det stigende antal af videoer, der florerer på sociale medier? Garanteret. Video kan nemlig være meget fængende sammenlignet med billeder.

Video marketing fanger

Video marketing bliver mere og mere relevant at bruge for virksomheder. Brugen af video content har været stigende for virksomheder de sidste par år. Video content ses hyppigt på sociale medier og som fængende annoncer, og derfor er det vigtigt, at man som virksomhed får grebet bolden i tide. Hvis man skal fange forbrugerne, er det vigtigt, at man taler til deres interesser og behov, og sørger for at ramme dem på rigtige det tidspunkt. Her kan video marketing virkelig gøre en forskel.

Video er et af de få formater, der både taler til sanser og følelser, og det har et kæmpe potentiale til interaktion, hvoraf man kan opnå stor eksponering. I dagens låge bidrager Jeppe Rahbek fra Rahbek Media med sit indspark til, hvad god video marketing er.

Du kan også læse vores guide til en god video lige her.

Jeppe Rahbek om video marketing

Jeppe driver Rahbek Media og har specialiseret sig i video marketing. Han har flere års erfaring med videomarkedsføring, og derfor er vi glade for, at han vil komme med sit besyv på, hvordan man styrker sin virksomhed og udnytter video marketing bedst muligt.

Videomarkedsføring 101

Video fungerer i 2019, og kommer også til det i 2020. Dette er ikke noget, jeg har dikteret, men det er noget Facebook, Instagram og ikke mindst forbrugerne har dikteret. Folk vil have video. Men video kommer i mange forskellige former, faconer og med en stor diversitet af koncepter bag.

Lad os gribe en let en, det allerlavest hængende frugt – det ligger/lægger (jeg er nordjysk) næsten på jorden.

Det behøver ikke være perfekt. Som oftest performer det “ikke-perfekte”, autentiske (av, hader det ord) overraskende godt.

Hvor skal vi hen? Det, jeg forsøger at åbne op for er; kom i gang.

Hellere live, end perfekt

Langt størstedelen af vores kunder siger “Vi har ikke tid til at lave video”. Videomarkedsføring behøver ikke være besværligt, dyrt eller noget man eksekverer på om 3 måneder. Find jeres telefon frem og sæt i gang. I kan reelt lave en video, som skaber øget forretning på få minutter. Lav en video, som viser jeres målgruppe rundt behind the scenes på jeres organisation, virksomhed eller på jeres kontor.

I kan lave den allerede i dag, den 1. december. Vi opererer med en tese på kontoret, jeg har sommetider lidt svært ved at overbevise mine kollegaer om det, men jeg er tilhænger. Eksekver. Hellere live, end perfekt. Jeg er overbevist om, at jeres oplevelse vil være at:

  1. Det fungerer
  2. Det er sjovt
  3. Det skaber mere forretning

Vi kalder det win-win-win.

Jeppe

OBS: Læs også om undertekster til video på sociale medier ved at klikke lige her.

Video marketing – sæt i gang

Vi håber vores første låge kan inspirere til, at du får mod på at give dig i kast med video marketing. Skulle du alligevel tøve lidt, så vil vi altid være behjælpelige her hos Kjærup Kommunikation. Vi står klar med konkrete løsninger til din marketingstrategi.

Kjærup Kommunikation