10 gode råd til LinkedIn

10 gode råd til LinkedIn

Hvorfor LinkedIn?

LinkedIn er verdens største online CV-database. Det er platformen, hvor virksomheder og professionelle mødes, og deler ud af sine kompetencer.

LinkedIn er et værktøj til dig, som ønsker at udvide og pleje dit professionelle netværk, og et jobsøgningsværktøj for dig som søger nye jobmuligheder.

Det giver dig som privatperson mulighed for at brande dig selv, mens det for virksomheder er et markedsføringsmedie overfor kunder, samt en rekrutteringsplatform til fremtidige medarbejdere.

Du kan også læse vores blogindlæg: “LinkedIn, hvorfor?”.

10 gode råd til LinkedIn

Ønsker du at komme i gang på LinkedIn, men er du i tvivl om, hvordan du griber det an? Så læs med nedenfor, hvor vi giver dig 10 gode råd, til hvordan du bedst kommer i gang med LinkedIn.

Hjælp til LinkedIn

Hvis du ønsker hjælp til LinkedIn, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Læs mere om LinkedIn her.

1. Sørg for at din profil er offentlig

Før du lægger tid og kræfter i at skabe en professionel LinkedIn profil, skal du sørge for at dine informationer er tilgængelige for andre – især de løbende opdateringer er vigtige, at andre kan se.

Du gør din LinkedIn profil offentlig under dine indstillinger. Ved punktet ’privatliv’ vælger du blandt andet om dine jobopdateringer, jubilæer m.m. skal være synlige for dine forbindelser.

Herunder vælger du også om din onlinestatus skal være tilgængelig, og om dine forbindelser skal kunne se, hvis du bliver tagget i et opslag.

2. Vælg det rette profilbillede til LinkedIn

Tilbage i januar gik ’Dolly Parton Challenge’ viralt på nettet. Såfremt du ikke er studset over denne, så gik den ud på at poste 4 forskellige billeder af sig selv, som egnede sig bedst til hhv. Facebook, Instagram, LinkedIn og Tinder.

Netop denne challenge fremhæver vigtigheden i at vælge et passende billede til de forskellige medier, da hver billeder af disse sender et specifikt signal til modtageren.

Et profilbillede bidrager til størstedelen af det visuelle førstehåndsindtryk. Et godt profilbillede på LinkedIn, giver dig en chance for at påvirke folks opfattelse af din professionelle person.

Dit LinkedIn profilbillede er din genkendelsesfaktor, og er i nogle tilfælde afgørende for, at dine forbindelser ved hvem du er.

Læs mere om det rette profilbillede på LinkedIn lige her.

Kjærup Kommunikation